Skip links
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
01
Services

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η έγκυρη και σωστή πληροφόρηση προς ιδιώτες και εταιρείες, που αναζητούν έναν προσωπικό σύμβουλο για την αποδοτικότερη διαχείριση των ακινήτων τους.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών έχοντας ως στόχο να σας βοηθήσει να λάβετε τις πιο σωστές και συμφέρουσες αποφάσεις σχετικά με τα ακίνητα. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε ή διαχειριζόμαστε:

Real estate management
02

Διαχείριση ακινήτων

Η σωστή διαχείριση ακίνητης περιουσίας στις σύγχρονες συναλλαγές ακινήτων αποδείχτηκε από τα πιο σημαντικά ζητήματα του real estate. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η RECON όντας στο επίκεντρο των εξελίξεων της κτηματαγοράς αναλαμβάνει δυναμικά και αποτελεσματικά την ορθή και ασφαλή διαχείριση ακινήτων. Όποιος και αν είναι ο τύπος του ακινήτου σας η εταιρεία μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και με επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να μπορέσετε να αποκομίσετε το μέγιστο κέρδος από το περιουσιακό στοιχείο, που κατέχετε απαλλάσσοντας σας από το άγχος, που συνεπάγεται η διαχείριση ακινήτων.

Η Recon από το 2017 ανέλαβε την διαχείριση 28 φοιτητικά studios και γκαρσονιέρες στην οδό Πτολεμαίων 18 της εταιρείας ΤΕΡΡΑ ΑΤΕ.

Το 2020 συμμετέχει και ανέλαβε την διαχείριση, την εκμετάλλευση και κατασκευή - μετατροπή του κτιρίου σε 44 φοιτητικά επιπλωμένα διαμερίσματα με χώρους εστίασης στο ισόγειο επί της οδού Γεωργίου Σταύρου 8.

Οι μισθωτές, που θα επιλεγούν πρέπει να είναι αξιόπιστοι και φερέγγυοι, ώστε η επένδυση που πραγματοποιήσατε να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό και να μην καταγραφούν απώλειες στο εισόδημα σας από ανείσπρακτα μισθώματα.

Στο πλαίσιο που αφορά τη διαχείριση ακινήτων, διαχείριση εξοχικών κατοικιών ή επαγγελματικών κτιρίων, διαχείριση διαμερισμάτων, διαχείριση ακινήτων airbnb, αλλά και γενικότερα στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας ο έλεγχος συμβολαίων είναι μία σημαντική διαδικασία.

Η εμπειρία μας στη διαχείριση ακινήτων μας επιτρέπει να σας προτείνουμε μία σειρά από επενδυτικές συμβουλές για το ακίνητο σας, οι οποίες έχουν ως στόχο τη μέγιστη απόδοση.

Όταν αποφασίζετε να προβείτε σε μία επένδυση η έγκαιρη συλλογή μισθωμάτων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, αλλά και προτεραιότητα τόσο δική σας όσο και δική μας. Η συλλογή των μισθωμάτων πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και με την τήρηση άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή επενδυτή και ενοικιαστή.

Η RECON αναλαμβάνει τη συντήρηση, αλλά και την αποκατάσταση ζημιών, που μπορεί να εντοπιστούν στα ακίνητα κατά τη χρήση τους, ώστε να αποκαθίσταται άμεσα η ομαλή λειτουργία του κτιρίου, της κατοικίας ή της επιχείρησης.

real estate assets
03

Αγορά, μίσθωση & πώληση ακινήτων

Η αγορά, μίσθωση και πώληση ακινήτου είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η RECON. Τα ακίνητα, είτε πρόκειται για σπίτι, για εξοχικό ή για επαγγελματική στέγη, αποτελούν πάντα προτεραιότητα για κάθε άνθρωπο.

Στη RECON εξασφαλίζουμε πως κάθε στάδιο της διαδικασίας θα γίνει με ασφάλεια και με τρόπο που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα του κάθε πελάτη. Συγκεκριμένα:

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε δραστηριότητα και συναλλαγή που αφορά αγορά ακινήτου από ιδιώτη ή εταιρεία, πώληση ακινήτων, αλλά και μίσθωση να γίνεται με ασφάλεια, αλλά και διαφάνεια.

Συνάπτουμε ευέλικτες συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες ακινήτων ανάλογα με τις απαιτήσεις τους και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Η γνώση της αγοράς ακινήτων, αλλά και του σχετικού νομικού και φορολογικού πλαισίου αποτελούν εγγύηση για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα.

Οι κανόνες προσέγγισης, που εφαρμόζει η εταιρεία μας καθιστούν το κάθε ακίνητο ξεχωριστό στην προώθηση του στην αγορά. Σκοπός μας είναι να επιτευχθεί η πιο αποτελεσματική και αποδοτική εκμετάλλευση ή πώληση ακινήτου.

Investment properties
04

Επενδυτικά ακίνητα με ετήσια απόδοση

Εάν αυτό που θέλετε είναι μία επένδυση χαμηλού ρίσκου με εγγυημένη ετήσια απόδοση τότε αυτό που ψάχνετε είναι επενδυτικά ακίνητα ή ακίνητα εισοδήματος. Η εταιρεία RECON αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στις επενδύσεις ακινήτων τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και γενικότερα στην ελληνική αγορά και μπορεί να σας καθοδηγήσει, ώστε να καταλήξετε στη σωστότερη για εσάς απόφαση.

Ο προγραμματισμός, η σωστή έρευνα και ο ακριβής σχεδιασμός αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία, με τα οποία η εταιρεία μας χειρίζεται τις επενδύσεις σε ακίνητα.

1. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε τις μέγιστες ετήσιες αποδόσεις και υπεραξίες διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του κάθε πελάτη, που απευθύνεται σε εμάς.

2. Στα επενδυτικά ακίνητα, που διαπραγματεύεται η RECON, δημιουργεί μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα που προστατεύει πρώτα από όλα τον υποψήφιο επενδυτή.

3. Τα ακίνητα εισοδήματος θεωρούνται από τους ασφαλέστερους τρόπους επένδυσης. Επιπλέον, τα επενδυτικά ακίνητα, χάρη στην υπεραξία τους, μπορούν να σας παρέχουν ένα επιπλέον εισόδημα ή ακόμη και να αποτελέσουν ένα δεύτερο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Όποια πληροφορία ή επενδυτική συμβουλή χρειάζεστε είναι σίγουρο πως η ομάδα μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Είτε επιθυμείτε την αγορά ακινήτου με σκοπό τη μετέπειτα πώληση ή ενοικίαση, είτε στρέφεστε προς τα μισθωμένα επαγγελματικά ακίνητα, σπίτια ή επαγγελματική στέγη ή ακόμη και ξενοδοχεία είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες εξατομικευμένες προτάσεις.

commercial properties
05

Έρευνα και εύρεση ακινήτων για εμπορικές εταιρείες

Η μακρόχρονη εμπειρία της RECON την καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην έρευνα και εύρεση εμπορικών ακινήτων ανά την Ελλάδα.

Γνωρίζουμε την ελληνική αγορά και αξιολογούμε τις ανάγκες των εταιρειών ως προς τη χρήση του ακινήτου, ώστε να προτείνουμε τις κατάλληλες θέσεις - τοποθεσίες για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη τους.

Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ένα εμπορικό ακίνητο σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να κρίνει το μέλλον μιας επιχείρησης. Η RECON θα πραγματοποιήσει την απαιτούμενη έρευνα εντοπίζοντας όλα τα στοιχεία, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την επιχείρηση σας στην κατάλληλη τοποθεσία, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για επιτυχία.

Η ομάδα μας θα εξετάσει μία σειρά από σημαντικά κριτήρια, όπως:

• Τη μελλοντική βιωσιμότητα. Καθώς το ακίνητο που αναζητά μία επιχείρηση θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες της και για τα επόμενα χρόνια, εάν υπάρχει πιθανότητα επέκτασης.

• Τις επιχειρήσεις και καταστήματα, που υπάρχουν σε κοντινή απόσταση.

• Τα γενικότερα χαρακτηριστικά της περιοχής, όπως πληθυσμιακές ιδιομορφίες, έντονη ηχορύπανση, σχολεία σε κοντινή απόσταση.

• Την οικιστική ανάπτυξη ή μη της περιοχής το επόμενο διάστημα.

Τα επαγγελματικά ακίνητα προς πώληση αποτελούν μία ειδική κατηγορία ακινήτων, για τα οποία απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις της αγοράς. Εμείς στη RECON θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένε προτάσεις, ύστερα από ενδελεχή έρευνα, ώστε το ακίνητο που τελικά θα επιλέξετε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Real Estate Appraisals
06

Εκτιμήσεις ακινήτων – Αξιολογήσεις

Η σωστή εκτίμηση της αξίας ενός ακινήτου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή μιας συμφέρουσας συναλλαγής. Η RECON παρέχει εκτιμήσεις ακινήτων, που ανταποκρίνονται στις τάσεις της αγοράς και διασφαλίζουν τα συμφέροντα σας.

Η τελική αξιολόγηση που θα λάβετε από τον εκτιμητή μας θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζετε την αντικειμενική και εμπορική αξία του ακινήτου, ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση και φυσικά συναλλαγή.

Η RECON διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στις εκτιμήσεις ακινήτων και σας παρέχει σαφείς και συνοπτικές εκθέσεις, ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο προορίζεται η αξιολόγηση.

Η RECON θα σας παραδώσει έγκυρα, αντικειμενικά και ελεγμένα αποτελέσματα, καθώς για κάθε διαδικασία και κάθε είδους ακίνητο πρέπει να ληφθούν υπόψη διαφορετικά δεδομένα.

Consulting services
07

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για χρηματοδοτήσεις ακινήτων

Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας σας καθοδηγούν με ασφάλεια στις πιο κατάλληλες χρηματοοικονομικές λύσεις για την αξιοποίηση ακινήτων. Κατέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε συμφέρουσες και ολοκληρωμένες λύσεις, προκειμένου να υποστηρίξετε την επένδυση που επιθυμείτε.

Από μια απλή αγορά σπιτιού με δάνειο, ένα καταναλωτικό δάνειο με προσημείωση ακινήτου, αγορά εμπορικών ακινήτων, μισθωμένων ακινήτων, καταστημάτων ή ακόμη και κτιρίων μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να βρούμε την χρηματοοικονομική λύση, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, παρέχουμε μία σειρά από υπηρεσίες όπως φοροτεχνική κάλυψη για δημιουργία εταιρειών, οικονομικούς προϋπολογισμούς και διακίνηση κεφαλαίων. Ο τομέας των κτηματομεσιτικών και ειδικότερα της αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας κρύβει πολλές παγίδες, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε με τις κατάλληλες συμβουλές και καθοδήγηση.

Αποκτήστε, στο πρόσωπο της RECON, έναν έμπειρο και έμπιστο συνεργάτη που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας μία σειρά από εργασίες, με τις οποίες είτε δε θέλετε να ασχοληθείτε είτε θέλετε να διεκπεραιωθούν από εξειδικευμένο προσωπικό για να προστατευθεί η επένδυση σας.

Real Estate Appraisals
08

Μελέτες απόδοσης και ανάπτυξης ακινήτων & ανάλυση αγοράς ακινήτων

Η μελέτη ανάπτυξης ενός project αναφορικά με τη θέση του οικοπέδου, τις χρήσεις του, την αρχιτεκτονική λύση, την ποιότητα κατασκευής, την έρευνα αγοράς και τον ανταγωνισμό αποφέρει τις μέγιστες αποδόσεις. Γι’ αυτό και εμείς στη RECON θεωρούμε τις μελέτες απόδοσης και ανάπτυξης ένα από τα ιδιαίτερα σημαντικά στάδια στην όλη διαδικασία, που αφορά την αξιοποίηση ακινήτων.

Στόχος μας είναι η συλλογή και ανάλυση δεδομένων και η παροχή ανεξάρτητων και αντικειμενικών γνώσεων για κάθε επένδυση σε ακίνητα. Η RECON με τη λεπτομερή ανάλυση της αγοράς εκπονεί εμπεριστατωμένες μελέτες απόδοσης, αλλά και μελέτες για την ανάπτυξη ακινήτων με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση του κάθε real estate project.

Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους μιας ελεύθερης αγοράς, η RECON λειτουργεί συμβουλευτικά σε επενδυτές και αναπτυξιακές εταιρείες, που στρέφονται στην ανάπτυξη ακινήτων. Διεξάγει έρευνες για την εύρεση ακινήτων συγκεκριμένων προδιαγραφών και μελέτες όπου αναλύονται λεπτομερώς οι ιδιαίτερες παράμετροι κάθε περιοχής.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή της σωστής τοποθεσίας, καθώς θεωρούμε ότι είναι το «κλειδί» για να πετύχετε υψηλότερη απόδοση ακινήτου. Έτσι εξετάζονται δεδομένα, που αφορούν τις χρήσεις των άλλων ακινήτων, τον τυχόν ανταγωνισμό, τις τιμές των ενοικίων, το είδος των ενοικιαστών ή επαγγελματιών που προσελκύει η κάθε περιοχή, τις ανάγκες που υπάρχουν και φυσικά την ανάπτυξη, που αναμένεται να έχει η περιοχή τα επόμενα χρόνια.

Real Estate Management
09

Διοίκηση και διαχείριση ανάπτυξης οικοπέδων

Η διοίκηση και διαχείριση ανάπτυξης ακινήτων είναι μία από τις βασικότερες υπηρεσίες, που προσφέρει η RECON αναγνωρίζοντας τη σημασία της για τους επενδυτές. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, που περιλαμβάνουν από τις διαπραγματεύσεις για την αγορά ή πώληση ενός οικοπέδου μέχρι τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για τις τελικές πωλήσεις ή μισθώσεις.

Παράλληλα, μπορείτε να μας συμβουλευθείτε για τα έξοδα αγοράς ακινήτου, για υποθέσεις που αφορούν προσημείωση ακινήτου, για τα δικαιολογητικά για πώληση ακινήτου, αλλά και για τις περιπτώσεις, που προβλέπεται φόρος μεταβίβασης ακινήτου.

Παρακάτω αναφέρουμε λεπτομερώς όλες τις υπηρεσίες της RECON στο πλαίσιο της διοίκησης και διαχείρισης οικοπέδων και ακινήτων γενικότερα.

  • Διαμεσολάβηση – διαπραγματεύσεις για αγορά οικοπέδου.
  • Οικονομοτεχνική μελέτη.
  • Χρηματοδότηση έργου.
  • Νομικός έλεγχος οικοπέδου.
  • Επιμέλεια και εκτέλεση συμβολαιογραφικών εγγράφων. (Ιδιωτικά συμφωνητικά, προσύμφωνα, οριστικά συμβόλαια, συγγραφές υποχρεώσεων, δικαιολογητικά για πώληση ακινήτου, κ.α.)
  • Πολεοδομική έρευνα οικοπέδου. (Αρχιτεκτονικές μελέτες, έκδοση αδειών, κ.τ.λ.)
  • Φοροτεχνική μελέτη. (Δημιουργία εταιρείας, εξασφάλιση διακίνησης κεφαλαίων, κ.α.)
  • Εύρεση κατασκευαστικής εταιρείας.
  • Επίβλεψη εργασιών κατασκευής έργου.
  • Στρατηγική και εκτέλεση πωλήσεων / μισθώσεων του τελικού προϊόντος.

Explore
Drag